One Direction - Four

107730
•Her kan du læse alt om sange fra 1Ds album 'Four'•

AA
aa

1. Four

 

 

 

Four er den fjerde studiealbum af den engelske-irske boyband One Direction , udgivet den 17. november 2014 af Columbia Records og Syco Music.

----

 

Baggrund og udvikling.

Den 27. april 2014 blev det bekræftet, at One Direction arbejdede på deres fjerde studiealbum.  Good Charlotte blev rapporteret at have samarbejdet med bandmedlemmerne Liam Payne og Louis Tomlinson til at skrive sange. McFly medlemmer Tom Fletcher, Danny Jones og Dougie Poynter også gået sammen med Niall Horan at skrive til albummet. Rock band Kodaline skrev en "ulykkelig kærlighed sangen" med Harry Styles. Rock band fra 1975 blev også valgt af One Direction til at arbejde på albummet. Andre mennesker, der er involveret i albummet inkluderer sangere John Legend og Emeli Sande og producer Naughty Boy. Liam Payne hævdede, at albummet ville være "mere kantede", og at gruppen har skrevet de fleste af sangene til det.  Navnet og dække af albummet blev offentliggjort den 8. september på One Direction officielle hjemmeside, sammen med en gratis download af en sang kaldet "Brandsikker", som var til rådighed i 24 timer.Niall Horan erklærede, at årsagen til gratis download var ", fordi vores fans støttet os så meget, vi ønskede at give en lille ting tilbage".  "Fireproof" er skrevet af  Liam Payne og Louis Tomlinson sammen med John Ryan, Jamie Scott og Julian Bunetta, som også skrev deres single "Story i mit liv ". I 24-timers blev 1,1 millioner downloades genereret. sangen blev sat på bandets Vevo den 22. september.  I et interview med Simon Cowell, blev det afsløret, at en af sangene til albummet vil blive titlen "18". Sangen blev skrevet af Ed Sheeran, som også skrev "Little Things " og "Moments" for gruppen.Niall Horan kom op med navnet på albummet, til minde om, at det er bandets fjerde album, og at det har været fire år efter deres dannelse.

----------------

On the Road Again Tour

On the Road Again Tour blev annonceret om morgenen , hvor bandet gav en indspillede interview, i detaljerne i deres tilbagevenden til Australien. Det blev senere meddelt, at bandet også ville touring Asien og Afrika. Gruppen vil gøre debuterer for nogle lande, især i Dubai.

Den 24. oktober 2014 den officielle One Direction hjemmeside annonceret adskillige flere turnédatoer med shows i hele Europa, USA og Canada.

----------------------
Sange

"Steal My Girl" blev udgivet som albummets første single. Det blev udgivet den 29 September 2014 i hele verden."Night Changes  " blev udgivet som albummets anden single den 14. november 2014.-----

Salgsfremmende singler

Der var fem salgsfremmende singler udgivet på fem forskellige dage; hvis fans forudbestilt albummet, de fik, download af disse sange.  "Ready to Run" blev udgivet som den første salgsfremmende single den November 6.  "Where Do Broken Hearts Go" blev udgivet som den anden salgsfremmende single på November 10.  "18" blev udgivet som den tredje salgsfremmende single den 11. november  "Girl Almighty" blev udgivet som den fjerde salgsfremmende single  den 12 november. "Fool 's Gold" blev udgivet som den femte salgsfremmende single den 13 november.

--------------

Four:
 

Steal My Girl

Ready To Run
Where Do Broken Hearts Go
18

Fool’s Gold
Night Changes
No Control
Fireproof

Spaces
Stockholm Syndrome
Clouds

 

- Bonus Sange:
Change Your Ticket
Illusion
Once in a Lifetime
Act My Age

---------
 

 

 

 

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...