Efterskolelivet (in real life)

37410
Hej alle jer vi er en gruppe fra lundbyefterskole på 3 der er mellem 16-18 vi hedder Freja, Anna og Linnea. Vi håber alt i alle vil læse med god fornøjelse

AA
aa

1. Første dag på LE

Linneas synsvinkel:

Det er i dag den 13 august og jeg skal starte på min efterskole, i dag jeg har glædet mig til i flere måneder, jeg har talt dage timer og minutter på sådan en app på min mobil, vi skal nu til at afsted min mor og jeg har pakket bilen og sætter kursen mod min efterskole. 

Vi ankommer på Lundby Efterskole kl 10:00 og vi er en af de 2 første der ankommer, jeg ankommer i ankomsthallen hvor forstander Lone står og lære Louise, og de fortæller hvor jeg skal bo og viser mig vej derop, den anden familie der var ankommet noglelunde samme tid som mig skulle så være min nye roomie.

Efter noget tid skulle vores forældre så forlade os, og jeg regnede stærkt med at det hele ville gå fantastisk og alt ville gå som smurt, men det var ikke sådan det kom til at gå, min roomie og jeg kunne bare ikke sammen vi var to vidt to forskellige mennesker, vi var ligesom hvis man satte to batterrier sammen i ++ så vil de støde hver deres vej sådan var vi så inden den første uge var gået kom jeg på et  midlertidlig værelse hvor jeg møder Anna som efterfølgende blev min roomie, vi var glade for hinanden da hun heller ikke kunne med sin første roomie, og derfor kom på et midlertidig  værelse som jeg også gjorde.

Men det som jeg havde glædet mig til i så mange timer, dage, uger, måneder, blev bare ikke som jeg havde regnet med og gjorde det meget svært for mig at være på skolen og gjorde jeg lagde mig meget syg og tog hjem i stedet for at prøve at give det en rigtig chance.

Frejas synsvinkel:

I dag er det søndag den 13 august 2017 og jeg skal starte på min efterskole. Jeg er vildt spændt men også pænt nervøs. Jeg glæder mig selvfølgelig, fordi det er noget nyt, og fra idag af flytter jeg på en måde hjemmefra. Så da vi havde pakket bilen, kørte mig og min mor kursen mod skolen.

Da vi ankom, mødte vi min far som havde været på Skanderborg festival. Vi tog min bagage ud af bilen, og begav os op til hoved indgangen, der mødte vi forstander Lone og lærer Louise, der fik jeg min nøgle udleveret og fandt ud af hvor jeg skulle bo. Jeg skulle sjovt nok bo på gangen som de kalder Freja-gangen. Min roomie var ikke kommet endnu.

Da vores forældre gik, blev det pludselig virkeligt. Men har aldrig været en person med hjemve, så for mig var det ikke så svært. Jeg havde det godt med min roomie, men det var ikke hende jeg hang mest ud med. Jeg var meget sammen med Linnea, Anna og en der hedder Emilie som boede lige ved siden af mig. Vi havde allesammen det samme linjefag, som var drama og vi var stort set også allesammen i samme familiegruppe. 

Jeg blev på skolen den allerførste weekend, hvilket var rigtig hyggeligt. Og det vil jeg helt sikkert anbefale, hvis ikke det er en weekend man automatisk skal være der. 

 

Annas synsvinkel:

I dag er det endelig den 13. august, dagen jeg har ventet på dag for dag siden jeg meldte mig til i foråret. Jeg ankommer til skolen og er meget spændt og nervøs. 

Da jeg kommer til skolen er der helt fyldt med biler, og i spisesalen sidder alle de nye efterskolekamerater. Jeg går ind på mit nye værelse med mine forældre, og der står at jeg skal have Mette som familiegruppelærer (og linjefagslærer). Det bliver jeg rigtig glad for, for da jeg var på skolen og beøgte den, var det Mette jeg talte med, og hun havde været så sød. 

Efter lidt tid kom min roomie også, men allerede der fungerede vi ikke sammen. Hun så mig hverken i øjnene, sagde hej eller talte med mig. Hun begyndte at tale højt om mig, i mens jeg kunne høre hvert et ord, og bagtale mig bag min ryg. Det blev så slemt at jeg til sidste måtte flytte værelse, til et enmandsværelse, hvor Linnea flyttede ned til mig, efter hun også havde mange problemer med hendes roomie. 

Det var en hård start som satte sine spor, da jeg skulle videre med efterskolen. Heldigvis var der nogle søde piger, dem fra familiegruppe 1 (min familiegruppe) og Linnea, som jeg blev rigtig gode venner med, meget hurtigt. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...