FemaleDenmarkMember since 22 Dec 12Age 22Last online 1 years ago

<---------------Billedet her, er taget af moi, til drengenes koncert i Herning! What a night!

~"I have walked that long road to freedom. I have tried not to falter; I have made missteps along the way. But I have discovered the secret that after climbing a great hill, one only finds that there are many more hills to climb. I have taken a moment here to rest, to steal a view of the glorious vista that surrounds me, to look back on the distance I have come. But I can rest only for a moment, for with freedom comes responsibilities, and I dare not linger, for my long walk is not yet ended."~Nelson Mandela


For så dyb er jeeeeeg, hæh xx


 • ClaraVictoria.

  mumbled "gymnasielivet is taking its toll"

  Okay, så jeg er sikker på at i alle er klar over at jeg bestemt ikke har været aktiv det sidste lange stykke tid. Og det er klart at sommerferien var skyld i det til at starte med, da jeg ikke var hjemme, men nu er det sådan at jeg er begyndt på gymnasie, og det er hårdere end forventet. Dagene er lange, og når jeg så endelig kommer hjem, er der en masse lektier der ligger og venter på at blive færdiggjort. Derfor har jeg valgt at distancere mig selv fra movellas.com for det næste stykke tid.
  Det er bestemt ikke en beslutning jeg bryder mig om, og det er heller ikke en beslutning som vil vare evigt. Rolig nu, det er kun til at all the fuzz in my brain er dulmet lidt af, oven på alle de forandringer, som jeg er gået igennem på det sidste. For hold da op, jeg er træt hele tiden.

  Jeg er meget ked af det, og jeg ville ikke finde nye forfattere eller noget i den stil på mine historier, for jeg stopper UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER på movellas, denne pause vil højst sandsyneligt kun være et par måneder, så tro ikke i slipper af med mig! Muahahha.

  Mange tak for jeres tålmodighed, og det ville betyde så umenneskeligt meget for mig, hvis i undlad at tage mig af jeres liste over favorit forfattere, og undlad at tage mine historier af jeres lister, for de vil blive åbnet igen om ikke så lang tid.

  Jeg elsker jer, and im terribly sorry.

  Until next time
  //Clara xx
 • ClaraVictoria.

  mumbled "Asdhajsk LIVE STREAM"

  1 Like
  Hvornår kommer Niall på sin twitcam!? Directioners lukkede siden ned, ahahahahaah
  GOOD JOB EVERYBODY!
  Nu skal vi bare venteeeeee. SER I MED????

  // Clara xx
 • ClaraVictoria.

  mumbled "I morgen "

  2 Likes
  Okay, så mit net virker stadig ikke optimalt, men takket være Aizha, som gav mig ideén til internetdeling, så virker det en smule bedre. Det vil altså sige at et nyt kapitel til TLAYS gerne skulle blive publiceret i morgen, jihaaar! Så mange tak til Aizha for den gode idé :-)

  Og så lige en ting mere;
  Kommer nogle af jer til åbningen af den nye 1D pop up store i København (fields) i morgen ?

  Love you my lovlies
  //Clara
  Aizha
  7 years ago
  Så lidt da. :-)
 • ClaraVictoria.

  mumbled "Dør snart"

  Hey alle! Mit net på min computer virker ikke lige pt, og jeg ved ikke hvad der er galt... Jeg kom endelig hjem fra ferie i foregårs og nu virker nettet ikke, just great! Det er derfor jeg skriver det her på min mobil, som har 3G jeg kan bruge.. Jeg er i gang med er kapitel til TLAYS, men min computers net vil bare overhovedet ikke samarbejde. Det er virkelig træls, og det går mig virkelig på nerverne! Når men i skal have et kæmpe tak for jeres tålmodighed, og jeg prøver ihærdigt at få nettet op og køre igen!

  Mange tak
  // Clara xx
  ClaraVictoria.
  7 years ago
  Mange tak, jeg skal se om det virker i morgen! Xx :-)
  Aizha
  7 years ago
  Bare fint - så kan jeg jo også lige tjekke, hvordan man gør, hvis du ikke kan finde det - det kan være svært, hvis man ikke kender til det - ikke fordi jeg tror, du er dum eller noget. :-)
  ClaraVictoria.
  7 years ago
  Haha nej selvfølgelig ikke :-) x
 • ClaraVictoria.
  æhmm er det ikke meningen at det kun er vinderne der skal have imagines? :)
  Imagines | Winners | One Direction
  Imagines | Winners...
  202
  5
  12
  Imagines til de fem vindere blandt dem der er på Reckless Mind 13+ favoritlisten.
  Anna B.
  7 years ago
  indtil videre, jo! ;) ahaha
Loading ...