FemaleDenmarkMember since 23 Sep 16Last online 25 minutes ago

☀️SOMMER☀️
#GørMovellasLarmende

- Vinderen af førstepladsen i"Skriv om ondskab" konkurrencen.

- Vinderen af "Movellas 7 års jubilæum" cover konkurrence.

-Vinderen af 2. Pladsen i "Hvem er jeg?" Konkurrencen.

-----------------------------


Hej, jeg vil præsentere mig selv ganske kort :) ( opdateret 2020)

Jeg er 24 år gammel, og har været herinde siden 31 juli 2014. Jeg startede dog på min tidligere profil, som"Only". I takt med at mine skriveevner og ikke mindst jeg selv voksede, valgte jeg dog at starte på ny.
Jeg holder meget af bøger, især historiske romaner fanger mig.Hartiwigs bloghjørne #1

by , Saturday March 30, 2019
2 Comments
 Hartiwigs bloghjørne #1

Hartwigs bloghjørne #1 Introduktion


Read more

 • L. K. Hartwig
  1 Like
  Jeg læste det første kapitel da det blev publisheret og jeg blev hurtigt fanget af hovedkarakteren, Isa og sproget. Dog synes jeg at det hele gik lidt for stærkt. Her i kapitel to er der skuret ned for hastigheden, hvilket er dejligt, da det hele ikke føles så sammenpresset. Sproget er stadigvæk rigtig godt. Dog er der nogle små tastefejl imellem som her:
  "De et værelseslejligheder, der lå i Walls" hvor "et" lige er kommet med. Men det er bare om at læseteksten igennem igen, det sker også tit for mig.


  Ved scene med værtshuset er det en god beskrivelse af værtshusets lugt, at lugten er som vaskepulver for Isa og derfor er hjemmeligt. Dog beskriver Isa også lugten som "tryg" men på grund af sin opvækst burde hun så føle lugten er "tryg" når der netop har været så meget utryghed?

  Den første dialog mellem Tristan og Isa slutter ret brat efter at Isa spørger ham, med at han bare svare "ligefrem" det er som om der mangler noget mere. Men på den anden side hjælper det også på at styrke billedet af hans kolde facade.

  Isa som person var rigtig spændende i dette kapitel. Det er fedt med en karakter der kæmper med sine to sider og prøver at finde ud af hvem hun faktisk er.
  Glæder mig til næste kapitel :)
  Jeg deler seng med smerte
  Jeg deler seng med...
  1
  2
  3
  "Jeg valgte det værtshus, der mindede mig allermest om min fortabte barndom. Det var dunkelt, beskidt, misvedligeholdt og brunt. Perfekt for mig og min fordærvede sjæl. Da jeg gik ind, skyllede minder...
  MarieJord
  4 days ago
  1 Like
  Tak fordi du tog dig tid til at læse og kommentere, @[L. K. Hartwig ]. Tak for både din ris og ros. Det betyder virkelig meget :)
  Hov, det kan jeg godt se, med de lejligheder. Faktisk er det med vilje, at værtshuset er beskrevet trygt. I mit hoved har tryghed ikke altid noget med faktisk tryghed at gøre - tryghed kan sagtens være usikker. Man kan ofte tage usikre og dårlige valg, fordi det er hvad man er vant til, og derfor kan selve usikkerheden føles tryg. Dog kan jeg sagtens se din pointe.

  Du har helt ret i den forhastede dialog med Tristan. At finde ud af at skrive en fyldestgørende dialog, synes at være et af mine største svaghed indenfor min skrift. Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det, det er helt sikkert noget jeg vil arbejde med ;-)

  Tak igen <3
  L. K. Hartwig
  3 days ago
  1 Like
  Dejligt at du bruge feedbacken :)
  Forstår godt hvad du mener med tryghed kan være det vante. Så er ordet du leder efter måske "velkendt"?

  Jeg kender det selv alt for godt med dialoger. Mine bliver tit for overdramatiske :)

  Så lidt! :)
 • L. K. Hartwig

  mumbled "Fejl."

  Jeg har opdaget at når man trykker på "nyeste historier" og "seneste opdateret" så kommer de seneste tekster ikke frem. Fx. Så ved "seneste opdateret" er den sidste min egen movella "tankestrøj og andre protester" og jeg kan se her ved mumbles at der er folk der har opdateret for nyligt..
  Dog ved jeg at man stadigvæk får en notifikation om at en historie er opdateret, hvis man har sat den på favorit. Så det er et lille tip herfra :)
  L. K. Hartwig
  3 days ago
  Update: visninger i ens historie vises ikke.
 • L. K. Hartwig
  Lidt feedback:

  Resume:
  Sætningen i resumeet lyder meget poetisk. Men det skaber også forvirring, da man som læser ikke ved hvilken tekst man skal til at læse. Min første håndsindtryk er at det kunne være i digt- genren på grund af den poetiske sætning.

  Teksten:
  I det første indledningende stykke bliver ens nysgerrighed som læser vakt over hvad det mon er for en drøm.
  Selve beskrivelse af drømmen er meget fin, man kan sagnets forstille sig den. Især sætningen " jeg kan næsten mærke hårene fra dens krop, kilde mig ned ad ryggen. " giver nærmest en gåsehud. Emnet er også ret interessant for drømme har ofte en betydning fra ens underbevidsthed.

  Grammatisk:
  Mange af sætningerne er rigtig lange. Det vil derfor være godt med flere punktummer.
  Men ellers er det et læsevenligt sprog :)
  Edderkoppen
  Edderkoppen
  0
  0
  1
  Edderkoppen kommer i drømmen, men den får aldrig fat på mig
 • L. K. Hartwig

  mumbled "Ny historie er ude nu! "

  1 Like

  Så er klokken 18 og mit nye projekt, "Kære veninde" er i luften! :D De første
  3 kapitler er oppe:
  Kære venindeEt uventede venskab skabes mellem to piger med hver deres forskellige baggrund. Leah kommer fra en familie med svigt og utallige flytninger. Da hun endelig...

  Resume af "Kære veninde"
  "Et uventede venskab skabes mellem to forskellige piger med hver deres baggrund. Leah kommer fra en familie med svigt og utallige flytninger. Da hun endelig skal væk fra familien for at starte på ungdomshøjskole, er hun lykkelig for at få noget frihed. Men det viser sig snart, at opholdet ikke bliver den drøm Leah havde troet.
  Flere kilometer væk ser den belgiske Moniques liv ser perfekt ud udefra; hun har en god familie og er en af de dygtigste elever i sin klasse. Men bag facaden er hun under et evigt pres og er i en konstant kamp for at opretholde den. En kamp, der ser ud til at ende med et altødelæggende nederlag, der får fatale konsekvenser for Monique.
  Men midt i pigernes mørke får de kontakt til hinanden på forunderligvis. En ærlighed som de ikke har haft med nogen andre før, vokser mellem dem. Ikke alle synes dog om pigernes nye venskab, og deres forskellige problemer er langt fra overkommet. Faktisk er de først lige begyndt.."

  God læselyst :D


  Forfatter A. E. Juhl
  Ændre "hver deres baggrund" til "forskellig baggrund", for selvfølgelig har de hver deres baggrund. Det siger sig selv. Men ellers lyder det spændende :) <3
  L. K. Hartwig
  1 weeks ago
  Den sætning har jeg rodet lidt rundt med et par gange. Jeg tænker at det bliver lidt for meget med "forskellige" to gange. Men jeg har overvejet at skrive den sådan: "Et uventede venskab skabes mellem to piger med hver deres forskellige baggrund.." Sådan at det kun står et sted :)
  Forfatter A. E. Juhl
  Det synes jeg er en god idé. Det giver jo sig selv, at de er forskellige :)
Loading ...