FemaleDenmarkMember since 26 Mar 17Last online 6 hours ago

 • Knuden

  - True survivers - Spillet

  1 years agoReply
  1 Like
  - True survivers -
  Natten er ved at være ovre, og enten har man tilbragt den i drømmeland eller det levende mareridt. Måske endda begge dele? Solen der er på vej op, danner en smuk himmel fyldt med varme farver, og endnu en sensommerdag starter. Men det er ikke nok til at få folks opmærksomhed væk fra walkers konstante snerren og sultne blikke. De venter på at få neglene boret ind i frisk kød. Rundt om hjørnet gemmer sig rædslerne som har sat tydelige spor i alle, og enten er man i de trygge rammer eller også er man ikke, måske man endda ikke /kan/ finde tryghed længere? Dem i ens gruppe er ikke længere bare venner, men familie, trods de måske ikke biologisk set er ens familie. Men kan man nu stole på hinanden? Hvem ved hvad der gemmer sig bag folks facader? Kan man stole på dem man møder på vejen? Så mange spørgsmål, som man ikke altid vil få svar på før det måske er for sent. For det kan være at personen der sidder ved siden af, er en psykopat eller morder, men... er de ikke alle sammen mordere efterhånden? Det kan det være delte meninger om. Brag af skud høres i det fjerne, og walkers vil tiltrækkes den retning grundet støjen, men de vender nok tilbage. Hvis ikke, så vil der komme nye, for det her er: the walking dead. Shit happens. Let’s begin.

  Gruppe 1:
  Leder: Madeline Fleur Dawson - (Louise M.)
  Juliana Wellington (Justice) - (M.P.eace)
  Samuel Collins (Sam) - (Knuden)
  Isaac Rice Modesto - (M.P.eace)
  Matheo Dawson - (Queen Sun)
  Theodore Rhee - (Louise M.)
  Tan Sun-Mi - (Frk. Lu)
  Liam Nathan Bakers - (Knuden)
  Jaime Harper - (M.P.eace)
  Georgina Higgs - (Skrivemusen)
  Phoebe Evermore - (Louise M.)
  Isabella Blanchet - (Queen Sun)

  Gruppe 2:
  Leder: Judith Malcolm - (Knuden)
  Katie Green - (Queen Sun)
  Lola Noelle Kennedy - (Louise M.)
  Bree Palmer - (Yoongi)
  Miguelángel Raúl Gallego - (Frk. Lu)
  Krystelle Greenville - (Frk. Lu)
  Lee Eun-hye - (Yoongi)
  Dakota Black - (Skrivemusen)
  Cody Henderson - (Knuden)
  Heather Murray - (Queen Sun)
  Daniel Westforest - (M.P.eace)

  Wolfes bande:
  Leder: Wolfe Gayelord Radclyffe - (Frk. Lu)
  Seo Jaemin - (Yoongi)
  Alexander James Allerton - (Yoongi)

  Andet:
  Maria Lolita Kimberley Juanita Roque - (Frk. Lu)
  Gabriel Tyson - (M.P.eace)
  Valerie - (Knuden)
  Rose Clarice Giles - (Queen Sun)
  Dorian Higgs - (Queen Sun)
  Maisy Kendral Krystal Amelie Roque - (Knuden)
  Jennifer Johnson - (M.P.eace)
  Amberley Clementine - (Louise M.)
  Ayumi Yamamoto - (Queen Sun)

  Mix-ting:
  Ethan (Night) – Både i gruppe 1 og 2 - (Louise M.)

  (Hvis jeg har glemt nogen, så sig lige til, for så får jeg det fikset :D og i må også gerne gøre mig opmærksom på hvis nogen optages i eller smides ud af en gruppe, for så vil jeg prøve at holde listen her opdateret)
  AAAAAND GO!!!
  Queen Sun
  1 years ago
  //Heather//
  “Det må vi jo,” gav hun ham ret og dtillede sig, så han bedst muligt kunne fjerne hendes bluse, hvis det var det han ville.

  //Isabella/
  “Så lad os finde te.” Hun svang benene udover sengekanten, tog hendes hånd og gav hende et kys på kinden.
  Louise M.
  1 years ago
  //Phoebe//
  “Lad os,” hun kommer selv op og stå og smiler svagt over Isabellas kindkys. Hun trækker hende så med sig ud ad cellen og mod køkkenet, “er du begyndt at falde til her lidt, Isa?” Spørger hun.
  Queen Sun
  1 years ago
  //Isabella//
  “Lidt,” medgav hun og knugede hendes hånd. “Det er rart ikke at skulle bevæge sig hele tiden.”
 • Knuden

  - TRUE SURVIVERS - Tilmelding

  1 years agoReply
  - TRUE SURVIVERS -

  Rollespillet er inspireret af serien - the walking dead -

  (Jeg vil lige nævne at det er Louise der har skrevet det meste af det ;) )

  Vi befinder os et år efter uheldet skete, og verden pretty much "gik under". Ingen ved endnu hvordan det hele brød ud, men nogen gætter på at et laboratorie sprang i luften og spredte "sygdommen". Mange kalder det et levende mareridt man ikke kan vågne op fra, mens nogen udnytter det til sine egne fordele. Mange er blevet sindssyge, direkte psysisk syge, og de svage bliver til walker føde eller bliver knækket. (Zombierne bliver kaldt walkers).
  Lederne af grupperne må tage nogle valg som kan gøre, at de har svært ved at se sig selv i øjnene igen, måske de endda ikke engang kan kende sig selv længere? For hvor langt vil man gå, for at beskytte dem man nu ser som sin familie? Bliver man bidt af en walker, skal man skære fx armen af øjeblikkeligt, ellers vågner man efter man er død af høj feber og er en walker. Walkers kan kun blive dræbt, hvis man rammer hjernen. Det vil sige, fx et skud i hovedet eller en kniv igennem. Dør man normalt, fx af sygdom, mangel på mad, forbløder eller bliver dræbt af et andet menneske. Så vågner man også igen, "sygdommen" er altså allerede i kroppen. Vand i fx vandhanerne, bruseren osv er der ikke længere med mindre man er meget meget heldig. Man bruger walkie talkies i stedet for mobiler, og skoler, politi, hospitaler og hæren er ikke eksisterende. Børnene leger ikke længere med dukker, men med våben og nu er der ingen kære mor. Dog skal det siges, at det ikke er tit man ser børn længere, og især ikke små børn.


  Vi tænker vi har to store grupper, så kan man altid lave nogle mindre grupper, som senere hen joiner en af de større hvis det er. Man kan dog også altid vælge at ens karakter endnu ikke er i nogen gruppe, hvis det er det man ønsker.

  Gruppe 1: her har gruppen overtaget et fængsel, hvor de nu opholder sig. Folk sover i cellerne, og der er et solidt hegn hele vejen omkring fængslet. Der er store tårne, som man kan holde udkig i. (Her laver Louise lederen)


  Gruppe 2: De har indrettet sig på en skole og sikret vinduerne med gitter og sådan noget. Det startede ud med Judith og hendes børnebørn, men efterhånden blev der flere og flere. Judith styre det meste med hård hånd. Skolen er en stor bygning med adgang til klasseværelser, hvor jeg regner med folk har fundet til rette som værelser, en stor hall, skabe langs gangen, og hvad i nu ellers kan tænke jer til på en skole. (Her laver knude lederen/Judith)
  https://media.istockphoto.com/photos/red..

  SKEMA:
  Navn:
  Evt. kaldenavn:
  Køn:
  Alder:
  Hvilken gruppe (hvis du er i en):
  Arbejde: (fx leder, lederens højre hånd, go to town pige eller dreng, vagt osv)
  Udseende:
  Personlighed:
  Svagheder:
  Styrker:
  Baggrund:
  Relationer:
  Seksualitet:
  Andet:


  En video som måske kan give lidt stemning, inspiration osv (men der kan godt være spoilers i btw).

  Queen Sun
  1 years ago
  Japansk pige. Meget feministisk. Har en masse “ubrulig” viden og en forkærlighed for popkultur og citater xD
  T.M.Kaur
  1 years ago
  Hun lyder utrolig dejlig xD
  Queen Sun
  1 years ago
  Du kan finde hendes skema længere oppe xD. Synes næsten at hende og Jimin kunne være cute sammen, men honestly who knows anything anymore xD
 • Knuden

  HOGWARTS! - Spillet

  2 years agoReply
  1 Like
  Så er vi klar til at starte, men først; Her er lige personerne inddelt i kollegier og en oversigt over stillinger.

  Rektor: Dorothy A. G. R. Cryppus.
  Vicerektor: Cymone Bates

  Professorer:
  Jeremias Brown: MDPP
  Cymone Bates: Mugglerstudier
  Jia Hoang: Forvandling
  Edward R. Lupin: FMMK
  Conan Flanagan: Eliksir

  Andet:
  Marigold A Filch: Oplæring som vicevært
  Victorie Weasley: assistent hospitalsfløj

  Kollegier:
  Gryffindor:
  Jamey A. Mortimer (7. år)

  Hufflepuff:
  Jasper Bones (7. år)
  Jamie Minho Soung (7. år)
  Marco S. Marques (6. år)

  Ravenclaw:
  Estella Diaz (7. år)
  Hye Isuel (6. år)
  Oliver Flanagan(1. år)

  Slytherin:
  Kyung Hoang (7. år)
  Lyndon Fay(7. år)
  Apolline L. Symberline (1. år)

  Lets start!

  Folk myldre om hinanden og en masse larm i form af tudende ugler, råbende folk og motoren på den velkendte Hogwarts-ekspress er overdøvende. Forældre siger farvel til deres håbefulde børn der enten skal tilbage til eller for første gang skal på Hogwarts. Spændingen og nervøsiteten er til at tage og føle på. Minutterne tikker hurtigt og fløjten lyder. Et signal til at de sidste skal se at komme om bord. Det er lige præcist i dette kaos om at få det sidste med sig i kommer ind i billedet.

  BTW, hvis nogen kommer herind og gerne vil være med så bare smid ind skema ind i det tilsvarende tilmeldingsforum, så skal vi nok få jer flettet ind.
   blue Angel
  2 years ago
  (( guuys? ))
   blue Angel
  2 years ago
  (( foolk ==99
  Beedle
  1 years ago
  Hvis du er ked af, at det gik i stå her, kan du overveje The Blessed Children. Vi har en bunke sindssygt søde spillere og vil gerne byde dig velkommen: http://theblessedchildren.proboards.com/

 • Knuden

  HOGWARTS! Tilmelding

  2 years agoReply
  Hogwarts anno 2017 ligner sig selv meget. Det gamle dunkle slot tårner stadig op på bakken ved siden af en stor, men smuk sø og er omringet af en skov hvor mange væsner man kun kender fra mareridt hører til.
  Skolens forstanderinde Professor Cryppus* lægger meget vægt på de gamle traditioner og skolens åbenhed for alle uanset afstamning, så en hver troldmand eller heks skal føle sig lige og velkomne. Dog går forstanderinden også ind for kæft, trit og retning. Undervisningen foregår med kvalificerede professorer der omtales med efternavn hvilket mange elever i starten har svært ved.
  En anden ting ved skolen er den kraftfulde magiske interferens der bevirker at ingen mugglernes elektroniske apparater virker inden for skolens område.
  I kan helt frit vælge om i vil tilføje en lærer, en elev eller måske en husalf eller pedel, eller sågar et nyt spøgelse. Fantasien er det eneste der sætter grænser.
  Når jeg i skemaet ikke beder om kollegiet er det fordi jeg bestemmer og finder det langt sjovere hvis i ikke selv vælger! Hvis i laver en professor kan de også (af mig) blive valgt som overhoved for et af de 4 kollegier.
  Husk at man er 11 på første årgang, så kan i selv regne resten ud.

  Skolens Forstander: * Dorothy Agatha Griselda Rimilde Cryppus(Min!)
  Skolens vicerektor: (Åben og kan også samtidig være en professor der underviser)
  Fag der kan undervises i(Alle behøver ikke nødvendigvis at været taget)
  Astronomi
  Botanik
  Besværgelser
  Eliksirer
  Forvandling
  FMMK(Forsvar mod mørkets kræfter)
  Magiens historie(Her underviser professor Binns(spøgelset)
  Flyvning

  Fag der kan vælges fra 3. årgang:
  Talmagi
  Oltidens runer
  Spådom
  Magiske dyrs pasning og pleje (Min)
  Mugglerstudier

  Skema
  Fulde navn
  Alder
  Køn
  Blodstatus(mugglerfødt/halv/fuld)
  Ærinde på Hogwarts(Elev/professor/andet)
  Årgang(Kun elev)
  Fag du underviser i(kun professor)
  Personlighed
  Udseende
  Forhistorie
  Vaner

  Håber i vil være med, og hvis i er bare halvt så nørdede som mig kan det kun blive fedt :)
  Queen Sun
  2 years ago
  Naw xD <3
  Frk. Lu
  2 years ago
  I like her ^^
  Beedle
  1 years ago
  1 Like
  Hvis du er ked af, at det gik i stå her, kan du overveje The Blessed Children. Vi har en bunke sindssygt søde spillere og vil gerne byde dig velkommen: http://theblessedchildren.proboards.com/

 • Knuden

  Søger en makker/nogle makkere :)

  3 years agoReply
  Ja, jeg kunne virkeligt godt tænke mig at komme lidt igang med nogle rollespil eller teens, men mangler jo så lige nogle at skrive med.

  Jeg har dog et par krav jeg helst ser opfyldt.

  - Du skal kunne skrive mere en bare et par linjer. Gerne detaljeret!
  - Du skal kunne styre mere end en person
  - Du skal også kunne komme med ideer, så det ikke løber dødt i løbet af ingen tid.

  Med det på plads, så vil jeg lige tilføje at jeg er klar på det meste. Både rollespil i kendte, så vel som ukendte universer(Harry Potter, Hunger games, kendt fra diverse bogserier mm.) og teens med eller uden kendte personer.

  Er der andet jeg har glemt at tilføje så spørg mig endeligt!

  Håber der er nogle derude der har tid og lyst :)
  - Sarah
  Annabell J.A. Jensen
  Lyder godt! Du kan bare adde mig på en af følgende, så kan vi aftale mere:
  Instagram: Annabell7100
  Kik: Anna9830
  Facebook: Annabell Jelling Agerskov Jensen
  :)
  Line_musen
  3 years ago
  Hvis du kunne bruge en mere så jeg er også frisk! Jeg er selv klar på det meste. Jeg teener over kik :)
  Annabell J.A. Jensen
  Søger du stadig?
Loading ...