FemaleDenmarkMember since 10 Nov 12Age 23Last online 1 hours ago

Blot en studerende, der nyder at slappe af ved at skrive læse og fantasere. Kendetegnes ved: En enorm forkærlighed for drager og katte, en hang til at drikke for meget te eller chai latte, at spise chokolade som var det en himmelsk gave til menneskeheden og citerer bøger og tv-serier som om det er livsvisdom.
Ikke at forglemme, at jeg er så langsom til at få skrevet noget, at det sikkert kunne gøre George RR. Martin stolt.
Tag endelig et kig på mine tekster og hvis feedback ønskes, så bare sig til, selvom det godt kan gå langsomt med, at det bliver givet :D <3

 • Queen Sun
  1 months agoReply
  1 Like
  Se det her er en af den slags film, hvor jeg synes præmissen i sig selv er mega interessant, men hvor jeg samtidig ved med mig selv, at jeg ville få det decideret dårligt af ar se den. Jeg kan holde til en del, men body horror og den slags er bare en af de ting, hvor jeg nedlægger veto for mig selv.
  Jeg begik den fejl at se Platformen på Netflix for nogle uger siden og troede aldrig, at jeg ville have lyst til at spise igen xD
  Lukas. I. C.
  1 months ago
  Åh ja. De scener, hvor de spiste, det hænger bare ved i hovedet :S Og det med kannibalismen i den film var så sygt. Var ved at dø, da scenen kom på. xD
  Kan bare huske at jeg hørte, at alle børnene havde en stor orgie i bogen, hvilket jeg synes lød ret fucked up hahahah. xD Men ja, der var nogle cheap scares i filmene helt sikkert.
  Kender ikke så godt til deres materiale, men Re-Animator af Lovecraft var i hvert fald en big deal for sin tid. xD Har du nogle yndlings af dem?
  Queen Sun
  1 months ago
  1 Like
  Oh lord, jeg fik sådan en kvalme og da hunden døde var jeg tæt på at skrige. Er blevet virkelig øm overfor sådan noget, siden jeg selv har fået hund (not to be dramatic, men jeg ville gå full John Wick, hvis nogen gjorde Blanca noget xD).
  Ja det er også virkelig fucked up og føler egentlig også det var rimelig unødvendigt. Hvis jeg skal komme med generel kritik af IT synes jeg helt sikkert at Beverly kunne have været skrevet langt bedre sådan over all.
  Jeg har faktisk ikke læst Reanimator endnu (har hans samlede værker stående, men de skal læses lidt i bider og helst, når det er dårligt vejr.) The Rats In The Walls fuckede mig up. Af Poe kan jeg nok bedst lide The Tell Tale Heart. Kan anbefale at lytte til denne oplæsning:
  kan næsten citerer den ordret efterhånden, tror jeg xD. The Masque of the Red Death er også virkelig god.
  Lukas. I. C.
  1 months ago
  Damn, jeg havde glemt hunden døde. Hvorfor sker det bare altid? Helt seriøst. xD
  Har også lige fået hund her for et par uger siden, så relaterer meget til det :D
  Nice. Ham oplæseren lever sig også godt ind i det. B)
 • Queen Sun

  mumbled "Lukas' påsketemadage "

  3 months agoReply
  2 Likes
  Så i dag har @[Lukas. I. C.] bedt mig (og andre om at dele en sang, der får mig til at tænke på påske. Dem er der honestly ikke ret mange af, men jeg har lyttet meget til Jesus Christ Superstar her de seneste dage (I mean den foregår i påskedagene after all) Så I får en af de sange, jeg bedst kan lide fra den musical:

  Jeg ved ikke man...den er bare så...glad og håbefuld, at jeg ikke kan lade være med at blive i godt humør af den xD. Måske lidt atypisk? Men that's that xD
  Lukas. I. C.
  3 months ago
  Ejjj, fed sang hahahah. xD Har aldrig set Jesus Christ Superstar, men nu får jeg sgu lyst til det!
  Queen Sun
  3 months ago
  1 Like
  Har også mest bare lyttet til den, men vil virkelig gerne se den on stage xD
 • Queen Sun

  mumbled "Ny taggeleg på movellas "

  5 months agoReply
  3 Likes

  Når man har indledt med en begejstret Leslie Knope gif har man indledt korrekt ikke? xD
  Jeg er blevet tagget af den skønne @[Cecilie Reckendorff] til at fortælle jer nogle ting I har brug for at vide. #youneedtoknowthis.
  1: Nævn en bog du mener alle burde læse.
  Den her er svær for det er vildt mange og jeg er en endeløs liste af boganbefalinger. Men hvis jeg skal vælge én på stående fod lige præcis nu, vil jeg nok sige The Handmaid's Tale af Margeret Artwood. Den tager nogle utrolige vigtige temaer op og så synes jeg bare den føles lidt uhyggeligt ekstra relevant for tiden, når man ser på, hvad der sker i USA med stramninger af kvinders ret til abort og den slags (og det faktum at incels er en ting der eksisterer. Adr o__o). Atwood skriver utrolig smukt om grimme ækle ting og selvom der ikke sker ret meget rent plotmæssigt i romanen, så er det en fortælling man ikke bare sådan lige slipper. Tv-serien der ligger på HBO er også anbefalingsværdig. Til gengæld er jeg ikke ret vild med bogens opfølger, der udkom i 2019.
  2. Hvad er dit bedste skrivetip?
  Nu skriver jeg ikke ret meget for tiden, men det bedste jeg kan tilbyde er, at I skal skrive for jer selv. Skriv, hvad I har lyst til og ikke nødvendigvis for at få flest mulige likes eller følgere. I sidste ende, er det der holder skrivelysten i gang jo kun jer selv ^^.
  3. Del et citat, der inspirerer dig: "If we want to be loved, we must submit to the mortifying ordeal of being known." Ja øh...der er nok ikke så meget at sige her. Jeg synes bare det er meget reelt, at vi ikke kan gemme vigtige dele af os selv, hvis vi virkelig vil elskes af folk omkring os....øh..
  4. Fortæl om noget du elsker lige nu. Oj der er mange ting. Ligsom Cecilie er jeg ret vild med serien Sex Education på netflix. Er vild med at den tager ret mange vigtige ting op, der tit bliver glemt. Så som aseksualitet blandt andet. En anden ting jeg er vild med er Jojo Rabbit, som jeg var inde og se i biografen sammen med min far fornyligt. Filmen er virkelig morsom, men også surprisingly hjertevarm og tænksom. Skuespillet er sindsygt godt, især set i forhold til, at hovedpersonen er så lille. Jeg kan virkelig anbefale den!
  5. Fortæl det bedste råd du har fået. Det minder meget om Cecilies igen egentlig, men jeg tror et eller andet sted at alle har brug for at få det at vide. Har altid fået at vide, at det er vigtigt at jeg tager tingene i mit tempo og lytter til min krop og dens begrænsninger. Da jeg barn blev jeg ofte syg af ren og skær udmattelse, fordi jeg syntes jeg skulle for meget hele tiden. Jeg bliver stadig dårlig, men slet ikke på samme niveau, nu da jeg har lært faktisk at lytte til mig selv og tage den med ro. Får heller ikke dårlig samvittighed på samme måde længere, når jeg har en off-day fra studiet på grund af træthed. Jeg ved det er nødvendigt, for at jeg kan præstere bedst muligt, når jeg så rent faktisk er til stede.
  Så ja, mit afsluttende råd til alle jer andre derude er, at I skal huske at passe på jer selv og at jeres mentale og fysiske helbred er vigtigere end skole eller lignende ^^
  And that's the tea, my darlings

  Jeg tagger.
  @[Yoongi]
  @[T.M.Kaur]
  @[Frk. Lu]
  Have fun ^^.
  Queen Sun
  5 months ago
  1 Like
  Bogen er virkelig god! Bare lad være med at læse The Testaments. Den føles unødvendig og jeg har det stramt med at den forsøger at gøre Aunt Lydia sympatisk (virker det som). Jeg kan egentlig godt se, hvad du mener med serien og håber også den næste sæson bliver den sidste for kan snart ikke klare mere xD o__o
  For at det ikke skal være løgn stammer det vidst fra en gut, der sendte en email til hele sin arbejdsplads, der bare skulle have været sendt til en person xD. Har jeg i hvert fald hørt, men citatet er meget flot xD.
  Queen Sun
  5 months ago
  1 Like
  Her er historien: "On June 15th, 2013, author Tim Kreider wrote a piece in the New York Times[1] relating a story about how he was accidentally CC'd on an email by someone disapproving of his goats. He then discusses the anxiety about knowing what others think of one behind one's back, and transitions into positing that it is still possible, and perhaps even necessary, to love someone despite their flaws. He writes, "THE operative fallacy here is that we believe that unconditional love means not seeing anything negative about someone, when it really means pretty much the opposite: loving someone despite their infuriating flaws and essential absurdity." He then concludes with the phrase, "if we want the rewards of being loved we have to submit to the mortifying ordeal of being known.""
  Lukas. I. C.
  5 months ago
  Ej, kan slet ikke forestille mig Aunt Lydia gjort sympatisk. XD Kan sagtens forstå dig så. Men ja, altså, nogle gange fortsætter de også bare for pengene, opmærksomheden og at hive nogle priser med hjem. Sådan er det jo – ret nederen for os fans, der tænker mere på historien alene :S xD

  Det er jo vildt! Det viser bare, at nogle af de bedste citater kan komme fra helt almindelige folk. Ikke nødvendigvis berømte forfattere, præsidenter/filosoffer, osv. ;) Hvor er det bare fedt, og en sød historie. ;D <3
 • Queen Sun
  5 months agoReply
  1 Like
  Er ikke så god til alt det her Oscar halløj, men synes helt sikker Joequin Phoenix fortjener en oscar for best perfomance, fordi damn xD o__o
  Lukas. I. C.
  5 months ago
  Det der, når man ikke får nogen notifikationer herfra, fordi det er en blog :i
  Men er helt enig. ;D Ud af alle de nominerede i år i de forskellige kategorier, synes jeg helt sikkert at Phoenix er den tydeligste vinder, og han fortjener det 100%. xD (Måske lige sammen med Parasite i bedste udlandske film, men det er jo også en ret seperat kategori fra de andre. xD)
 • Queen Sun
  6 months agoReply
  Hvilken absolut idiot. Er glad for, at du kom hurtigt væk fra ham, men ville ønske for dig at oplevelsen kunne have været undgået.
  Din nuværende kæreste lyder wholesome though!
  My biggest mistake
  My biggest mistake
  1032
  19
  31
  Mine erindringer om mit ødelæggende, manipulerende første forhold. Jeg lægger ikke skjul på noget. Intet bliver pakket pænt ind. Nej, jeg skriver det hele som jeg husker det. Det er ikke nemt for mig,...
  Queen Sun
  6 months ago
  1 Like
  I har min fulde støtte og jeg ønsker jer alt det bedste <3
  Yoongi
  6 months ago
  I love you man <3
  Queen Sun
  6 months ago
  1 Like
  Love you too <3
Loading ...